Andra raka segern för Arsenal i Europa League-gruppspelet!

Martinelli
Martinelli tvåmålsskytt!
Under torsdagskvällen tog sig ett ungdomligt Arsenal sig an belgiska Standard Liege på Emirates Stadium!

Matchen tv-sändes på Eurosport 1 men jag följde mina grabbar på forza-appen istället.

Så här ställde Arsenal upp: Martinez, Bellerin, Holding, Mustafi, Tierney, Ceballos, Torriera, Willock, Maitland-Niles, Martinelli och Nelson!
'
Första halvlek.
Hemmalaget rivstartade och fick måljubla nästan direkt! Tierneys perfekta inspel skallade Martinelli så läckert in i nät fram till 1-0 efter bara tretton minuters spel, nästa fullträff kom två minuter senare då brassen snyggt curlade in bollen i mål.

Willock ökade på till 3-0 efter 22 minuter och Arsenals ungdomar hade säkrat segern redan då kändes det som! Arsenal gick till halvtidsvila med en både imponerande och stabil ledning.

Andra halvlek.
Arsenal fortsatte spela en bra och underhållande fotboll! Dani Ceballos slog till med sitt första mål i Arsenaltröjan efter fint förarbete från Nelson och Martinelli. 4-0 och dom tre poängen var i hamn!

Bellerin ledde Arsenal som kapten och Matinez fick hålla ännu en nolla i sin andra raka Europa League-match.

Arsenal har verkligen fått en briljant start på Europa League-gruppspelet och har maximala sex poäng och målskillnaden 7-0 efter dom två inledande matcherna!

På söndag väntar Bournemouth och jag hoppas såklart på ännu en hemmaseger.