Dag två av Storvretacupen 2018!

 

Då skulle allt avgöras när Storvretacupen dag två gick av stapeln på IFU-arena!

Vi Örnar skulle möta IF Pluss i dubbelmöten under fredagen och vårt andra lag hade tre matcher på schemat och skulle då få möta IF Pluss två gånger och Bålsta.

Det var samling kl 10:30 och jag cyklade hemifrån 9:45 men precis strax för Ica Råbyvägen hoppade kedjan av och fick jag gå sista biten till IFU-arena!

Ett bord med pokaler och medaljer i massor låg uppdukat precis invid planen och jag kunde inte låta bli att gå dit och ta en närmare titt på dom. Att få vinna någon av dessa skulle ju vara rena drömmen liksom!

kl 11:30 skulle vi möta IF Pluss i blått. Och det skulle bli en både målrik och spännande match.

Vi står upp riktigt bra och många spelare glänste framåt för oss. Målen dom snygga fixade Anton, Jesper (2), Marcus och Martin. Anton stod dessutom för två assist!

Tyvärr räckte inte vår fina insats till några poäng men vi lämnade planen med en positiv känsla efter en härlig insats av samtliga. Jag fick priset som matchens lirare och det var riktigt roligt.

Efter det så var det dags för våra lagkamrater att spela sista matchen i Special Olympics-klassen  och dom skulle möta IF Pluss.

Örnarna kämpar väl och både Martin och Jakob gjorde snygga mål och glädjen var total!
IF Pluss vann stort men Örnarna gör en jättebra cup och fick sina välförtjänta medaljer efter matchen.

 Kl 13:45 skulle vi Örnar i Para-klassen möta IF Pluss i en match om tredje/fjärde-plats i gruppen.

När Jonas slår in ledningsmålet fick vi verkligen den perfekta starten. Jag vinner tillbaka bollen, passar Jesper och hans härliga passning når Jonas som avslutar med att peta in bollen i mål!
UNDERBART!
Att tränaren säger det där var ditt mål Lina, fortsätt så det kändes bara magiskt på alla sätt.

Vi hänger med riktigt bra i början av matchen men tappar spelet allt eftersom och bli trötta och IF Pluss drar ifrån rejält i målprotokollet.

Vårt andra mål gör kapten Jesper och han ledde laget storstilat över hela cupen!

Efter matchen fick vi våra medaljer av Storvreta IBK s stjärnor Albin Sjögren, Valdemar Ahlrot och Jimmie Pettersson och det var så coolt. Sen tackade vi fansen för allt stöd vi fått genom hela cupen!

Tack lagkamrater och tränarna för en oförglömlig insats i Storvretacupen 2018! 

  







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!