Arsenal hakar på i toppfyra-fajten efter 1-0-segern mot Huddersfield!

Konstmål!

Det täta matchandet fortsätter under decembermånad i Premier League.
Under lördagen var det full omgång för alla topplagen.

Arsenal tog sig an Huddersfield hemma på Emirates Stadium.

Unai Emery satsade på denna elva: Leno i mål, backar: Mustafi, Sokratis, Lichtsteiner, mittfältare: Bellerin, Kolasinac, Torriera, Xhaka, Guendouzi och på topp: Lacazette/Abuameyang.

Första halvlek.
Både Abuameyang och Lacazette brände riktigt heta målchanser och även motståndarna stack upp i några farliga försök. Men 0-0 stod sig halvleken ut.

Andra halvlek.
Emery bytte in både Iwobi och Mkhitaryan för att få mer fart och offensiv kraft framåt!
Minuterna gick snabbt och Huddersfield stod emot Arsenals press riktigt bra. Men i 83 minuten efter en härlig crossboll av Guendouzi, grym mottagning av Abuameyang och avslutningsvis ett akrobatiskt konstmål från nyförvärvet Torriera! 1-0 till Arsenal. Det blev nervigt på slutet med åtta minuters stopptid men Arsenal höll undan och tog tre väldigt viktiga poäng. Kul att Leno fick hålla nollan och att försvarsklipporna Monreal och Koscielny var tillbaka i laget efter skador.

Nu vann tyvärr både Chelsea och Tottenham men Arsenal är med där uppe i kampen om fjärdeplatsen.

Arsenal kommer göra upp tillsammans med Chelsea och Tottenham om den sista Champions League-platsen!

Liverpool och Manchester City får fajtas själva om guldet. Kul för dom!

Till veckan väntar Champions League och Europa League-spel.