Arsenals supersvit fortsätter efter 2-2 mot Manchester United!

The boys celebrate Shkodran Mustafi's opening goal
Målglädje!

Toppmatch mitt i veckan då Manchester United-Arsenal skulle drabba samman på Old Trafford.

Unai Emery valde att ställa upp så här: Leno i mål, backar: Mustafi, Sokratis, Holding, mittfältare: Torreira, Ramsey, Guendouzi, Bellerin, Kolasinac, Iwobi och ensam på topp: Abuameyang.

José Mourinho bänkade både Lukaku och Pogba. Målfarliga trion Lingard, Martial och Rashford fick dock alla chansen från start.

Första halvlek.
Det bjöds på en fartfylld och spännande första halvlek.
Mustafi nickade in ledningsmålet för Arsenal efter 26 minuters spel! De Gea tappade helt oförklarligt in bollen i eget nät. Målkameran visade ganska tydligt att bollen var över linjen. Blott fyra minuter senare slog Martial till så var det 1-1. Arsenals försvarare fick inte undan bollen efter Lenos fina räddning och blev straffade för det. Likaläge efter första 45.

Andra halvlek.
Bra match mellan två duktiga lag offensiv men det syntes att det brister i defensiven emellanåt.
När klockan tickat upp på 67 väggade sig Mkhitaryan och Lacazette igenom Manchester Uniteds försvar innan fransmannen rullade in 2-1! Snyggt mål där och framförallt uppbyggnaden till det.
Men precis på avspark kom kvitteringen och denna gång var det den egna produkten Jesse Lingard som var sist på bollen. Slarv av både Leno och Kolasinac dessförinnan. En tidig julklapp från Arsenal där tyvärr! Abuameyang hade två grymma skott på slutet som David De Gea gjorde super-räddningar på. Arsenal skapade massvis av chanser och låg helt klart närmast segern.
Matchen slutade därmed 2-2 och med delad poäng i toppfajten och Arsenals supersvit fortsätter!

På lördag väntar Huddersfield på hemmaplan, en lurig match som jag hoppas Arsenal kan vinna.