Wenger tog adjö med en sista seger med Arsenal!

Pierre-Emerick Aubameyang sets new Arsenal record against Southampton

Då var den sista omgången av Premier League här.

Arsenal tog sig an Huddersfield Town på bortaplan! Wengers sista match med gänget.

Elvan såg ut så här: Ospina i mål, backar: Bellerin, Holding, Mustafi, Kolasinac, Xhaka, Ramsey, Mkhitaryan, Iwobi, Abumeyang och Lacazette.

Första halvlek.
Hemmalaget inledde klart starkast men David Ospina var alert och räddade vaket dom chanser som dök upp! Efter 37 minuters spel bjöd Arsenals stjärnor på ett snyggt anfall signerat Mkhitaryan, Lacazette, Ramsey och till sist Abuameyang som gled in bollen i mål! 1-0 till Arsenal som höll dom siffrorna halvleken ut.

Andra halvlek.
Huddersfield Town satsade allt framåt såklart och det blev riktigt nära efter en ribbträff i matchens slutminuter.

Arsenal och sin sida skapade chanser dom med och Danny Welbeck var en frisk fläkt när han kom in!

Efter 94 minuter satte domaren pipan i munnen och blåste av.

Arsene Wenger fick ta tre otroligt sköna poäng i sin sista match med Arsenal efter 22 långa år som tränare!

Och Arsenals spelare gav sin tränare den bästa avslutningen på en magisk Arsenalkarriär.

Arsenal slutade sexa, knep den sista Europa League-platsen men det är ligacupen och i Europa League som grabbarna imponerat mest denna säsong!

Nu väntar en VM-sommar innan försäsongen drar igång och den 11 augusti sparkar en ny säsong av Premier League igång igen.
Då börjar ett nytt kapitel i sagan om Arsenal och nya drömmar om ligaguld! Med spelare som Özil, Ramsey och Abuameyang ser framtiden ljus ut tycker jag!

wenger farewell, merci arsene, wenger adeiu, wenger final match, arsene wenger bids farewell to the emirates, wenger bye bye