En krossad Europa League-dröm!

Granit Xhaka
Så nära! Bara att ta nya tag nästa säsong. Tack för en grym Europa League-vår Arsenal!
Arsenal som imponerat stort under denna Europa League-vår skulle spela säsongens viktigaste match igår.

Europa League-semifinalreturen mot Atletico Madrid på bortaplan. Efter 1-1 i London var spanjorerna självklara favoriter.

Arsenal spelade riktigt bra förra veckan men gjorde bara ett mål framåt och släppte dessvärre in ett sent Griezman-mål vilket grusades finaldrömmarna väldigt mycket!

Det skulle bli en jämn match även denna gång. Arsenal stod upp riktigt bra mot tekniska Atletico Madrid.

Tyvärr åkte Laurent Koscielny på en ful smäll och fick lämna planen tidigt.

Arsenal såg ut att hålla 0-0 halvleken ut men på stopptid fixade Diego Costa ledningsmålet till hemmalaget!

Andra halvlek. Arsenal försökte och försökte. Det skapades också chanser men hemmalagets vattentäta försvar gick inte att ta sig igenom denna kväll.

Jag tycker Arsenal förtjänade mer och Wenger skulle ha fått sin sista stora final med gänget!

Arsenal gjorde en grym Europa League-insats och det var riktigt nära att nå hela vägen.

Nu ser vi till att vinna dom sista Premier League-matcherna med Wenger för att sedan gå skilda vägar!