Real Madrid tog hem Champions League-finalen 2018!

Bildresultat för Real Madrid-Liverpool 3-1
Fotbollsmagi ala Gareth Bale!

Igår var det äntligen dags för Champions League-finalen mellan Zidanes Real Madrid och Klopps Liverpool!

Det skulle bli en spännande match att följa.

Första halvlek.
 Liverpool började finalen bäst! Trion Salah, Mane och Firmino oroade Real Madrids backlinje konstant första femton.

Men efter tjugotre minuter förändrades allt. En ful tackling från Real Madrids kapten Sergio Ramos slutade med en ond axel och tårar för Liverpools målkung Mohamed Salah.

Liverpool höll dock 0-0 med sig in till halvtidsvilan efter flera grymma räddningar av Karius.

Andra halvlek.
Bara minuter in i andra halvlek stod Karius för en jättemiss när han kastade bollen rätt på Benzema och den franske anfallaren hade inga som helst problem att fixa ledningsmålet för Real Madrid!

Liverpool skakade loss den besvikelsen snabbt och kvitterade efter en snygg fullträff från Mane!

Zidane valde sedan att slänga in Gareth Bale för att få lite mer tryck framåt och vilken succé det skulle bli.

Bale slog till med en fantastisk bicycleta i krysset. Och Real Madrid hade 2-1 efter ett makalös mål från 28-åringen!

Liverpool försökte ta sig tillbaka åter igen och var framgångsrika med sitt press-spel och snabba kontringar. Och Mane var ruskigt nära en kvittering med sin stolpträff!

Real Madrid och Bale slog till med ett lurigt distansskott som Karius oturligt nog styrde in i eget mål.

Real Madrid är Champions League-mästare för tredje året i rad och nr 11 totalt! Liverpool kan trots allt vara stolta. Dom tog sig hela vägen till final och väl där stod dom upp hela vägen.

Matchens grej: Bales 2-1-mål! Fotbollsgodis på hög nivå.
Matchens miss: Karius hade inte sin bästa dag på jobbet.
Matchens minus: Salah och Caravaljs skador.
Två målkungar: Salah och Ronaldo!