Arsenals spelare bjöd fansen och Wenger på en sista målshow på Emirates Stadium!

Arsenal skulle ta sig an Burnley i säsongens sista hemmamatch!

Arsene Wenger ställde upp med en ungdomlig elva i form av dessa: Cech, Bellerin, Chambers, Mavropanos, Kolasinac, Xhaka, Wilshere, Mkhityarian, Iwobi, Lacazette och Abuameyang.

Bägge lagen radade upp sig och hyllade Arsene Wenger kungligt innan matchstart! Häftigt.

Första halvlek.
Hemmalaget bjöd på målshow deluxe redan från start. Efter blott fjorton minuter bäddade Iwobi och Lacazette upp för Abuameyangs 1-0-mål. Sedan ökade Lacazette snyggt på efter en härlig träff och ett perfekt inspel från Bellerin på stopptid! 2-0 till Arsenal efter första halvlek. Burnley hade stått upp helt ok ändå men hade inte kunnat stoppa Arsenals anfallsduo Abuameyang/Lacazette.

Andra halvlek.
Jack Wilshere snurrade upp två motståndare innan han serverade en nice boll till Sead Kolasinac. Resten gjorde serben själv när han dundrade in 3-0 med en mäktig vänsterträff! 4-0 fixade Alex Iwobi med en kalasträff och passningen stod Abuameyang för. Matchens sista mål gör Arsenals nr 14 Abuameyang när han placerar in bollen efter ett delikat inspel från Hector Bellerin.

Arsenal vinner säsongens sista hemmamatch med förkrossande 5-0, Wenger får sitt välförtjänta avslut och Petr Cech får hålla en otroligt skön nolla.

Plus: Arsenals mål och femstjärniga insats. Hela matchen kändes som en enda stor fest för Arsene Wenger!