Då var det äntligen dags. Seriepremiär med fotbollen och spelort denna första omgång var Eskilstuna!

Vädret var perfekt med högsommarvärme och vi hade 10 spelare tillgodo, alltså hela tre avbytare.

Efter en smidig biltripp till Eskilstuna som tog ungefär dryga timmen var vi så framme i god tid före match.

Vi hann byta om i lugn och ro för att sedan värma upp för att få igång kroppen ordentligt.

Första motståndare ut var IF Pluss. Och vi fick verkligen bästa möjliga start på säsongen.

Burken styrde in 1-0 tidigt sedan flöt det bara på. 2-0 fixade Jonas med ett välplacerat skott och Oliver slog till två gånger om så segersiffrorna skrevs till fina 4-0 till slut!

Fick leda laget som kapten så det var väldigt roligt. Hade lite oflyt att åka på två tuffa stämplingar inom samma sekvens plus en solklar kapning av samma kille med sådant händer ibland!

Min ribbträff var verkligen värd att gå in tycker jag men vi vann och hade väldigt roligt där ute på planen vilket ändå är det viktigaste liksom.

Efter detta väntade lite välbehövlig vila för oss spelare innan nästa match skulle gå av stapeln!

Lördagens sista motståndare var IF Sätra i grönt.

Och det skulle också bli dagens absolut tuffaste fajt!

Men vi fick i alla fall en skön start. Jag startade anfallet, passade min lagkamrat och han hittade fram med en macka till Burken som slog in ledningsmålet precis i början av matchen!

Det skulle bli en jämn match där bägge lagen skapade chanser framåt.

Kvitteringen var riktigt nära i slutet av halvleken när Sätra satte in en stöt på kanten och den ena motståndaren fick näst intill öppet mål men vår keeper Joakim lyckades parera det skottet i sista stund!

I andra halvlek fortsatte Sätra att trycka på men vi stod emot och tog med oss alla tre poängen hem.

5 mål framåt, 0 insläppta och full pott, vi hade verkligen en toppenbra fotbollsdag i Eskilstuna!

Nu är det bara att njuta av det här, göra några bra träningspass tillsammans innan nästa serieomgång i Borlänge väntar i mitten av juni.