Arsenal fortsätter vinna!

Alexis v Southampton
Arsenal fortsätter att visa fina form så här i slutskedet av säsongen. Igår kom andra raka segern när Southampton besegrades på bortagräs.

Det stod 0-0 efter en ganska sömnig första halvlek. Men i andra halvlek lossnade det rejält framåt för Arsenal!

I den 60 minuten hittade Mesut Özil fram till Alexis Sanchez och Arsenals nr 7 fintade bort två motståndare lekande lätt innan han placerade in bollen i mål!

När klockan stod på 84 minuter serverade Aaron Ramsey nyss inbytte Olivier Giroud en perfekt cross och den kraftfulle forwarden styrde in bollen i nät med skallen!

Tre otroligt viktiga poäng för Arsenal och CL-drömmen lever i allra högsta grad.

Nu är det bara vila, ladda upp batterierna igen och börja fokusera lite smått på Stoke som väntar på lördagskvällen!