Arsenal en final från mesta cupmästare!

 Bildresultat för alexis sanchez 2017 wallpaper

Nu lämnar vi Premier League-säsongen bakom om oss. Mästarna har firat färdigt och nu är det dags att börja fokusera lite lätt på den nya säsongen!

Men innan dess ska ju FA-cup-finalen på Wembley avgöras.

På lördagskväll klockan 18:30 svensk tid drabbar Arsenal vs Chelsea samman.

Känns som en match som kan sluta precis hur som helst. Chelsea är dock knappa favoriter men spelar också med mest press!

Arsené Wengér gör troligtvis sin sista match med gänget efter 21 säsonger i Arsenal.

Och jag vet att spelarna kommer göra allt för han ska få bästa möjliga slut på en fantastisk Arsenal-karriär!

Det råder tyvärr mittbackskris inför finalen då Gabriel Paulista är skadad och Laurent Kosicelny stod för en så korkad utvisning mot Everton som kostade honom en given startplats i finalen.

Nu är det bara att gilla läget och försöka hitta lösningar ändå. Duon Mertesacker/Holding kan ju vara ett alternativ men även Monreal kan vara en nödlösning och hinner bara Mustafi bli frisk så känns han också som ett ganska säkert kort där bak.

Det kommer bli tufft mot Premier League-mästarna Chelsea men hoppas mina grabbar fixar detta och vinner finalen för Arsené Wengér då skulle jag bli så himla glad!

 Med stjärnor som Mesut Özil, Alexis Sanchez, Olivier Giroud, Danny Welbeck och Hector Bellerin på planen är ju ingenting omöjligt.

Sedan tror jag att Petr Cech kommer glänsa med flera grymma och avgörande räddningar för att visa att Chelsea gjorde ett felbeslut som sålde honom i somras.

ARSENAL FC ÄR BÄST. NI KOMMER GÖRA ERT BÄSTA PÅ LÖRDAG OCH FÖRHOPPNINGSVIS RÄCKER DET TILL ÄNNU ETT CUPGULD!










Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!