Perfekt start för Arsenal på 2016 med seger direkt. Fast Newcastle var med hela vägen och förtjänade betydligt mer än dom fick.

SEGER!

2016 är här och nu har årets första Premier League-matcher spelats.

Arsenal var skyhöga favoriter när Newcastle gästade Emirates Stadium denna lördagseftermiddag.

Men väl på planen var det bortalaget som såg hungrigast ut på tre poäng.

0-0 stod sig efter första halvlek. Ett resultat Arsenal faktiskt ska vara mest nöjda med.

I andra halvlek höll sig den trenden. Piggt Newcastle-lir och trötta Arsenal-spelare.

Men Cech var verkligen på tårna och räddade briljant ett Newcastle-friläge från Georginio Wijnaldum  och flera andra heta lägen.

Och sedan när klockan tickat upp på 70 minuter slog Özil en hörna, Giroud nickskarvade och Koscielny dök upp och styrde läckert in 1-0-målet för Arsenal! Fint mål så klart men knappast välförtjänt för fem öre.

Efter detta deffade Wengér rejält och slängde in både Gibbs och Chambers för att stänga igen sista tio.

Och det lyckades ju klockrent.

TRE SKÖNA POÄNG, ÄNNU EN NOLLA FÖR CECH OCH TVÅ POÄNGS-LEDNING FÖR ARSENAL I PREMIER LEAGUE-TOPPEN NUMERA , UNDERBART!

Men all credd till Newcastle som gjorde en kanoninsats och förtjänade betydligt mer än dom fick. Men fotboll är inte alltid rättvist liksom.