Derbytankar, domarmissar och losern Diego Costa!

Ännu en omgång av världens bästa liga Premier League har spelats.

Och nog blev det dramatiskt allt.

Under lördagen blev det 9 mål mellan Norwich-Liverpool där Adam Lallana avgjorde i 95 minuten.

Efter det åkte Southampton till Old Trafford och besegrade Van Gaal och hans boys med 1-0.
Medan succégänget nr 1 Leicester krossade Stoke hemma med 3-0.

Sedan ställde West Ham till det för ännu ett topplag efter 2-2 på Upton Park mot Man City.

Sedan under söndagen fortsatte skrällarna. Det började med att Swansea mycket oväntat besegrade Everton borta med fina 2-1.

Och sista fajten ut i omgång 23 var Arsenal-Chelsea.

Men någon vidare match blev det inte.

Efter 18 minuter bygger Willian upp ett anfall och frispelar Costa med en läcker passning. Spanjoren är fri och Mertesacker är steget efter och trippar Costa som däckar direkt.

Tysken träffar dock aldrig Costa som väljer att filma grovt och rulla 10 varv på planen istället för att stå upp, vara en man och får ett friläge och världens läge att göra mål.

Mertesacker åker ut för målchansutvisning och Chelsea-spelarna ser helnöjda ut med det idiotiska domslutet . Där försvann hemmalagets chanser helt och fansen blev blåsta på ett roligt derbyt.

Ut gick målkungen Giroud och in kom Gabriel.

Blott fyra minuter senare styr Costa in ledningsmålet, för jävligt!

Arsenal krigar på riktigt bra med tio man i dryga 70 minuter. Flamini fixar fram dom bästa kvitteringschanserna och Alexis visade i sin comeback hur viktig han är för hemmalagets offensiv sen att det inte riktigt räckte mot ett Chelsea med fullt manskap är inte så mycket att göra åt.

Oflyt, en brutalt tuff utvisning och oprecisa avslut blev Arsenals fall idag. Man blir så himla lack.

Och Chelsea fick åter igen en match med domaren med sig precis som mot Everton.

Tur att säsongen är lång och Arsenal har fortfarande lika stor chans på guldet som Leicester och City, det vet jag tusen procent !