3-3 med mersmak för Arsenal i toppmatchen mot Liverpool.

Twitter Reacts as Liverpool Score Late to Draw 3-3 vs. Arsenal in Premier League
Målskytt gånger två.

Premier League fortsätter med full kraft och spänningen i både toppen och botten är galet spännande.

Igår möttes två klassiska toppklubbar Liverpool-Arsenal.

Och vilken match det blev sen. SEX mål, offensiv fotboll och två lag som nog trots allt var rätt nöjda efter 90 minuter.

Roberto Firmino fixade 1-0 efter blott tio minuter, Cech gjorde en grym förstaräddning på Cans tunga skott men Arsenal-försvaret var riktigt sega med att rensa bort returen och Liverpool var i ledning.

Guldklädda Arsenal kom dock igen rätt snabbt. När klockan tickat upp på 14 minuter slog Aaron Ramsey till. 1-1 och snyggt mål av 25-åringen . Arsenal visade prov på ett läckert passningsspel innan målet, kul att se.

Men Liverpool lät sig inte nedslås . 19 minuter spelade och Roberto Firmino visade klass då han läckert skruvade in bollen i krysset och 2-1 för hemmalaget .

Arsenal visade dock prov på styrka igen.

25 minuter på matchuret så var det kvitterat. Özil slog hörnan och starkaste i straffområdet var Olivier Giroud som elegant tryckte in kvittering 2-2 vilket också blev halvtidsresultatet .

Andra halvlek nu.

Arsenal spände musklerna rejält i akt två. Och när det gått 55 minuter av matchen slog Olivier Giroud till med ett elegant mål efter en drömassist av Joel Campbell. 3-2 till serieledarna !

Men Liverpool gav allt och lite till på slutet och det gav utdelning, Benteke vann en nickduell och Allen prickade in 3-3-målet på stopptid. Fullt rättvist ändå.

En poäng med mersmak för Arsenal trots allt. Liverpool förtjänade verkligen sin poäng.

Plus: Tre mål framåt och lysande match av Olivier Giroud.

Plus: Firmino vilken match han gör och två mål.

Matchens grej: Özil tog ner en hög cross på foten så lekande lätt.

Arsenal toppar en väldigt jämn tabell på 43 poäng, lika många poäng som Leicester med men bättre målskillnad. Arsenal fortsatt obesegrade 2016!