Mot alla odds = Arsenal vidare i CL!

GLÄDJE!

Man kan lätt sig att Arsenal hade all press på sig i gårdagens direkt avgörande Champions League-match mot grekiska mästarna Olympiakos.

Seger med två mål var ett måste annars förbyttes CL-drömmen mot Europa League. På en arena som Londonlaget aldrig tidigare vunnit på.

Dessutom saknades storstjärnan Alexis . Nåja, i fotboll kan ju allt hända.

Första halvlek.
Olympiakos började piggt och hotade framåt inledningsvis. Sedan tog Arsenal och Olivier Giroud över showen. Flamini hade ett hårt skott i ribban efter en snygg passning av Campbell och bara minuter senare nickade Giroud in 1-0-målet efter 29 minuter efter en läcker cross/inlägg av Ramsey,. grymt viktigt mål!

Andra halvlek.
Arsenal visade verkligen sin klass i akt två. Campbells briljanta passning och Girouds läckra avslut på ett tillslag gav 2-0 och av bara farten fixade Monreal en straff när bollen solklart nådde handen i straffområdet på en grek och Giroud stegade fram och smällde in bollen i mål, 3-0 och CL-avancemanget klart.

Fina mål, tre poäng och CL-slutspelet fixat, Arsenal gjort allt rätt och vann både storstilat och rättvist mot trötta greker. Och vilken insats . OLIVIER GIROUD. 3 klassmål och fransmannen tog med sig matchbollen hem som minne från en oförglömlig match!

3 mål: GIROUD!