Arsenal kan slå vilken motstånd som helst med också loosa mot vilket lag som helst!

Bästa laget = när allt stämmer och framförallt mot topplagen!

Arsenal har gjort en superbra inledning (17 matcher) in på Premier League-säsongen med en fin andraplats, blott två poäng från succégänget nr 1 Leicester City!

Laget har visat styrka mot topplagen och vunnit mot United hemma (3-0), Bayern Munchen hemma  (2-0) och City (2-1) hemma vilket verkligen är hur bra som helst.

Özil har visat toppklass med assist i massor, Giroud har öst in mål, Monreal har varit grym och Cech har spikat igen totalt i målet och defensiven har sett vattentätt ut !

Men så kommer dom här bottennappen mot sämre lag då och då. Som  igår när Southampton utan större problem körde över ett lojt Arsenal med 4-0.

Long var outstandig med två mål och motståndarna fick göra lite som dom ville mot Özil,  lite fultrixs sådär.

All credd till hemmalaget dock som verkligen ville vinna mer än Arsenal och var hetare både i närkampsspelet och framförallt när målchanserna dök upp.

Wengér måste bli bättre att få spelarna att prestera och ge hundra även mot småklubbar som WBA, West Ham, och Norwich om Arsenal menar allvar i guldstriden liksom.

Men säsongen har ju bara börjat och jag tror/hoppas verkligen att Arsenal är med där uppe och kanske har nått hela vägen när ligan avgörs i maj. Men lag som:  Leicester , City, United och Liverpool kommer också vara med i guldfajten och kanske också Tottenham.

MAN MÅSTE TRO, FÖR I FOTBOLL KAN ALLT HÄNDA!

Ojämna mot botten/mittenlagen men bäst mot dom bästa = Arsenal FC!












Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!