Arsenal upp i tillfälligt serieledning efter 2-0 hemma mot Bournemouth !

Målskytt och dominant : MESUT ÖZIL.

Efter en loj insats i lördags visade Arsenals stjärnor ikväll att dom menar allvar i guldstriden .

Rookiegänget Bournemouth som tagit Premier League med storm fick se sig besegrade och det rätt rejält.

Özil slog hörnan som Gabriel kraftfullt nickade i mål efter 27 minuter. Och vilken glädje han visade efter sitt första mål i Arsenal-tröjan!

I andra halvlek bjöd Giroud/Özil på ett grymt väggspel innan Arsenals nr 11 fixade segersiffrorna till 2-0 efter ett iskallt avslut.

Tre poäng, Özil-show och serieledning för en dag .

Detta kan vara Arsenals säsong. Det känns lite så.

Håller sig Özil hel, fortsätter Giroud hålla målformen och får Arsenal tillbaka målkungen Alexis i form då kan dom mycket väl vinna ligan med lite flyt!

Men det kommer att bli en fajt ända in kaklet tillsammans med Leicester , City, United, Liverpool och kanske också uppstickarna Tottenham.