West Ham-Arsenal 2-2!

Londonderby mellan West Ham-Arsenal på söndagseftermiddagen! Och Man Miljard tog en lätt seger mot Leicester igår så all press på serieledarna. Arsenal fick en kanonstart då Gabriel Jesus rullade in 1-0 i öppen kasse efter ett snyggt anfall och en cool assist från Ben White och sedan ökade Martin Ödegård på till 2-0, fint framspelad av Gabriel Martinelli! Målen kom snabbt också (minut 6 och minut 10). Hemmalaget reducerade på straff men Arsenal gick till pausvila med 1-2. Andra halvlek blev otroligt händelserik. Gästerna fick en straff och Saka klev fram men missade! Hans skott gick utanför ena stolpen och dessutom kastade sig Fabianski åt det hållet. Vilket läge för matchboll och 3-1 Arsenal! I stället kom 2-2 till West Ham bara minuter senare genom Bowen på ett läckert volleyavslut! Hammers var sedan nära ett tredje mål i slutminuterna men ribban var i vägen. Arsenal försökte såklart och bytte in både Trossard och Nketiah! Matchen slutade dock 2-2 och två tappade poäng på bortaplan, helt klart. Sju finalmatcher kvar och liten fördel Manchester City just nu! Förhoppningsvis hittar Arsenal tillbaka till den vinnande formen snart och helst redan på fredag hemma mot Southampton. Det känns ganska tufft just nu men jag tror på mitt LAG, all kärlek till spelarna, ledarna och oss fans! Drömmen om Premier League-guldet finns fortfarande kvar.