Storvreta IBK-Falun 5-4!

Avici Arena mycket folk och två av seriens bästa lag skulle göra upp om guldet, Storvreta IBK-Falun. Jag hejade på från tv-soffan och det var otroligt nervöst! Vreta ledde med 2-0 (målskyttar Filip Eriksson och Simon Götz) efter första perioden. Filip Eriksson glänste med ett mål, Albin Sjögren var med i nästintill allt framåt och Simon Götz täckte det mesta från sin backposition. Sedan var Parsjö grym i kassen! I andra fortsatte målen komma, 3-1 (Filip Eriksson igen), 4-1 (Tobias Gustavsson) och 5-1 (Winroth Nelin) och det efter ett coolt anfall en läcker assist av Tobbe! Sista perioden blev otroligt nervigt då Falun plockade keepern och kom närmare hela tiden. 2-5, 3-5, 4-5 men kvitteringen kom aldrig och Storvreta IBK tog därmed hem sitt SM-guld nr 7! Grattis till alla spelarna, ledarna och ni som jobbar med laget på olika sätt. Det känns så välförtjänt för jag tycker att Storvreta IBK spelat en både rolig och fartfylld innebandy denna säsong! Vi vinner detta tillsammans.