Arsenal-Leeds 4-1!

Efter en veckas landslagsuppehåll var det äntligen dags för Premier League-fotboll igen! Serieledande Arsenal tog sig an luriga Leeds på hemmaplan. Första halvleken var inte bra men hemmalaget gick ändå till halvtidsvila med en 1-0-ledning! Gabriel Jesus placerade in en feldömd straff som han själv legat bakom med en filmning, trist då allt sådant fusk måste bort! I andra halvlek spelade Arsenal mycket bättre. 2-0 fixade Ben White ribba in från nära håll, 3-0 gjorde Gabriel Jesus, snyggt framspelad av Trossard! Leeds fick in en redcuering då ett skott styrdes in via ryggen på Zichenko. Men hemmalaget stängde matchen helt då Granit Xhaka vackert nickade in 4-1 i slutminuterna och det efter en briljant cross från Ödegård! Tre poäng, lite tur, snygga mål och sjunde raka vinsten för ett formtoppat Arsenal. Och åter igen åtta poängs försprång til jagande Man Miljard! Nästa helg väntar ett ordentligt test, Liverpool borta, men jag tror på mitt lag!