Liverpool-Arsenal 2-2!

Toppmatch på Anfield Road mellan Liverpool och serieledande Arsenal! Första halvlek. Arsenal inledde med mål efter bara några minuter! Saka hittade Martinelli som via lite flipper på Van Dijk fick med sig bollen och placerade snyggt in 1-0. Sedan serverade Gabriel Martinelli sin anfallskollega Gabriel Jesus och han nickade in 2-0 efter 27 minuters spel! Där missade Van Dijk helt i markeringen och han är mycket längre än Jesus. Men hemmalaget fick kontakt när Salah styrde in 1-2 och det kom till efter vackert anfall med finess och en klack-passning som gick hem. Arsenal-ledning i halvtid. I andra halvlek kom Liverpool tillbaka både i spelet och till slut även målmässigt. Holding sprang in i Jota som förstärkte och domaren pekade därefter på straffpunkten. Salah klev fram men missade! Och när klockan tickat upp på 86 fintade Alexander Arnold upp Zinchenko på läktaren och inhopparen Firminio fixade kvitteringen med skallen, 2-2! Liverpool hade sedan bud på flera mål men Arsenals keeper Aaron Ramsdale var suverän mellan stolparna och räddade en poäng till sitt lag. Spänning deluxe, snygga mål och givmilda försvar det sammanfattar matchen ganska bra tycker jag! Ny match nästa helg då West Ham på bortaplan väntar. Heja Arsenal!