Gabriel Jesus glänste i hemmapremiären!

Då var det äntligen dags för hemmapremiär när Arsenal tog sig an Leicester på Emirates Stadium! Mikel Arteta satsade på samma elva som vann mot Crystal Palace förra helgen. "Rävarna" inledde vassast och hade ett friläge efter bara några minuters spel men Aaron Ramsdale läste det avslutet och räddade fint! Efter 23 minuter fixade Gabriel Jesus 1-0 och det kom till efter ett fantastiskt mål, en lobb över målvakten. Vilken känsla! 2-0 nickade han in från nära håll efter en hörna och Arsenal hade en säker ledning med sig in till halvtidsvilan! I andra halvlek blev det nervigt! Arsenal bjöd på reduceringen när Saliba råkade nicka in bollen i eget nät. Sedan rullade Xhaka in 3-1 i öppen kasse efter en rejäl blunder av Leicesters målvakt! Maddison gav bortalaget lite hopp med sitt mål men Martinelli placerade läckert in 4-2 och Arsenal vann matchen. 3 poäng, Jesus-magi och andra raka vinsten för ett ARSENAL som inlett säsongen strålande! UNDERBART!