En kul fotbollsdag i Fagersta!

Då var det dags för seriespel i Fagersta på Onsjövallen denna soliga söndag. I första matchen mötte vi ett av seriens allra bästa lag BK Sport! Det var kul att spela och vi kämpade nog hårdast på planen. Motståndarna var vädigt bra och vann till slut med hela 6-0. Men vi skapade också några lägen och Elias räddade en straff! Jag fick spela forward och sen back på slutet. Sen var det väldigt skönt med vila, återhämtning och lunch i det fantastiska sommarvädret! Sista matchen ut och vi skulle möta Heros. Det skulle bli en otroligt jämn och spännande fajt! Vi tog ledningen efter ett snyggt mål av Anas! Sedan kvitterade motståndarna efter en målvaktsretur. Och dom gjorde även 2-1 då vi missade i försvarsspelet så bollen gick in i mål lite turligt för deras del och otur för oss! Men bara minuten senare kvitterade vi genom Tjäder och 2-2-läge efter första halvlek. I andra halvleken var det fortsatt jämnt och båda lagen skapade chanser! Men i slutminuterna slog Anton till med ett läckert mål stolpe in och vi vann med 3-2! Underbart. En LAG-seger! Jag fick spela back igen och det gick okej i alla fall. Lyckades med några brytningar och passningar! En rolig fotbollsdag med sol, gemenskap och kämpaglöd. Tack alla lagkompisarna och ledarna!