Fjärde raka för Arsenal!

Premier League-lördag och flera matcher som vanligt från England. Londonderbyt ARSENAL-Fulham från Emirates Stadium skulle bli en både spännnade och sevärd fajt! Hemmalaget spelade väldigt bra hela första halvlek men Fulham försvarade sig väl och hade dessutom en storspelande Leno mellan stolparna. Så 0-0 efter 1 halvlek! I andra fortsatte Arsenal dominera men Fulham fick första målet. Gabriel drällde med bollen och Mitrovic snodde den och placerade snyggt in ledningsmålet! Hemmalaget replikerade ganska +snabbt och kvitterade genom kapten Ödegaard efter en fin passning av Saka och ett skott i steget från Ödegaard, ett skott som styrdes på en Fulham-spelare lite tursamt för Arsenal. Och sent i 86:e styrde Gabriel in vinstmålet på Martnellis perfekta hörna! UNDERBAR derbyseger till slut och fjärde raka för Arsenal. Tack för en god kamp Fulham och Leno visade toppklass! Man of the match blev Martin Ödegaard.