Härlig derbyseger för Arsenal!

Sent på onsdagskvällen var det ett hett derby mellan Arsenal och West Ham på Emirates Stadium. Efter en mållös första halvlek hände det desto mer i halvlek nr två! Lacazettes glittrande passning skar perfekt genom "Hammers" försvar och Martinellis löpning var tajmad och perfekt liksom avslutet i botre hörnet. Sedan fick West Ham en tveksam utvisning och Arsenal fick straff i samband med detta! Lacazette klev fram men Fabianski chansade rätt och räddade fransmannens skott, riktigt bra gjort. I slutminuterna fixade Smith Rowe 2-0 efter ett härligt solomål och passningen slog Saka! Arsenal vann, Ramsdale höll nollan igen och självlart var det en LAG-seger som gav dom tre poängen. Saka blev helt rättvist vald till matchens lirare!