Äntligen en seger för Arsenal!

Ett något tilltufsat Arsenal efter två raka nederlag mot Manchester United och senast i den hjärtskärande sista minuten-förlusten mot Everton skulle ta sig an Southampton på hemmaplan. Men när domaren blåste igång matchen bjöds det på spelglädje, snygga mål och två stolpträffar! Lacazette inledde målskyttet med ett häftigt skott i krysset efter en snygg assist från Saka när klockan visade på 21 minuter sedan ökade Ödegaard på till 2-0 med skallen efter en fin nick-assist av Tierney! I andra halvleken fixade Gabriel 3-0 också det med skallen efter en bra hörna. Saints skapade inte mycket men när det väl hettade till så var Ramsdale där vaken och på alerten och räddade. Arsenal vinner rättvist och tar en otroligt viktig trepoängare och hakar därmed på i kampen om Europa League-platserna! UNDERBART.