Ännu en seger för Arsenal!

På lördagskvällen möttes Leeds vs Arsenal på Ellend Road! Hemmalaget Leeds hade en otroligt lång skadelistan med 10 spelare borta och under matchen åkte dom på ännu en tuff skada. Arsenal dominerade första halvleken och Gabriel Martinelli slog till med två snygga mål och han var oerhört svåstoppad för Leeds-försvaret med sin snabbhet. Saka fixade lite turligt 3-0 precis innan halvtid och matchen kändes vunnen redan där! I andra halvlek slog Arsenal av lite på takten och Leeds fortsatte kämpa väldigt bra. White orsakade en straff efter en klumpig tackling och Raphinha klev fram och sköt in bollen i krysset, reducerat för Leeds! Inhopparen Smith Rowe drog in 4-1-målet på volley och det efter en vacker framspelning av Ödegaard. Xhaka hade all tur i världen som inte fick se det röda kort då han tacklade en Leeds-spelare alldelles för tufft, men domaren missade det! Arsenal vann väldigt rättvist, tog tre härliga poäng och befäster därmed sin fjärdeplats i tabellen! Kul att dom unga spelarna fortsätter att prestera och glänsa på planen. UNDERBART!