Arsenals fina form fortsätter!

Arsenal tog sig an League-2 laget Sunderland hemma på Emirates Stadium under tisdagskvällen. Coach Mikel Arteta satsade på en mixad elva med många unga spelare och dom som inte fått så mycket speltid under säsongen hittills. Hemmalaget fick en skön start på matchen då Eddie Nketiah styrde in ledningsmålet efter 17 minuter sen ökade Nicolas Pepe på till 2-0 då han tog hjälp av Cedric med ett läckert väggpass och placerade sedan in bollen i mål. Sunderland svarade med en reducering och ett vackert mål på kontring och en perfekt passning som öppnade upp Arsenal-försvaret och en härlig lyftning över Leno av Nathan Boadhead! I andra halvlek drog Arsenal ifrån, Nketiah slog till med två coola mål och hans sista som innebar hat trick var en magisk klack efter ett fantastiskt förarbete med en tunnel från Pepe! På stopptid fixade ynglingen och debutanten Charlie Patino 5-1, så häftigt! Arsenal imponerade, vann med stora siffror och är nu klara för semifinal i Carabo Cup. Eddie Nketiah fick ta med sig matchbollen hem med alla lagkompisarnas autografer på, vilket minne. UNDERBART!