Olympiakos-Arsenal 1-3.

Då var det dags för Europa League-fotboll igen. Det grekiska topplaget Olympiakos skulle ta sig an Arsenal på hemmaplan under torsdagskvällen! Första halvleken bjöd på glimtvis fin fotboll från bägge lagen. Och efter 34 minuters spel slog 22-årige norrmannen Martin Ödegaard till med ett riktigt klassmål med en drömträff från 25 meter ungefär. Arsenal tog med sig den uddamålsledningen in till halvtidsvilan. Arsenal hade bra koll på matchen och grekerna hade det svårt att ens skapa chanser. Då bestämde sig Leno och Ceballos för att hjälpa motståndarna med det och deras dråpliga misstag gav kvitteringen 1-1 i minut 58. Det kändes så onödigt och jag blev så besviken i tv-soffan då jag såg delar av andra halvleken! Nu blev matchen betydigt jämnare och Olympiakos pressade Arsenal periodvis i alla fall. Olympiakos bjöds på flera ordentligt guldklassiga målchanser från Arsenals ofokuserade backlinje emellanåt och borde gjort fler än ett mål på dom möjligheterna. Så där hade Arsenal en rejäl dos flyt! På slutet fick Arsenal utdelning då först Gabriel läckert fixade 2-1 med skallen på Willians snygga inspel och sedan pangsköt inhopparen Elneny 3-1 med sin första bolltouch! UNDERBART. Arsenal tog hem tre grymma poäng och tre viktiga bortamål inför returen nästa vecka! Och det var en rättvis seger. På söndag är det dags för Arsenal vs Tottenham och då hoppas jag på nya poäng och häftiga mål från mina killar.