Burnley-Arsenal 1-1.

Tidig match mellan Burnley vs Arsenal denna lördag. Ett Arsenal på uppgång och med både Aubameyang, Saka, Willian och Ödegaard i startelvan. Coach Arteta fick glädjande nog se sitt lag ta ledningen efter blott sex minuter och det efter en delikat framspelning av Willian och ett placerat avslut från Aubameyang. Burnley som hade sina styrkor i huvudspelet blev rejält tillbakapressade och Arsenal hade bud på både två och tre mål. Istället för det så bjöd Xhaka på en onödig kvittering då hans usla rensning gick in via en styrning på Burnleys anfallare Wood och 1-1 precis innan halvtidsvilan. Andra halvleken var betydligt jämnare men Arsenal kändes fortfarande som det bättre laget. Leno bjöd på en grym räddning i 79:e minuten men minuterna därmellena handlade mycket och nästintill allt om Arsenal. Trots VAR så nekade domaren ofattbart nog Arsenal på en given straff då en Burnley-spelare tog bollen med handen. Sen prickade Ceballos stolpen på stopptid! Så det blev 1-1 vilket var ett smärtsamt resultat. Nu ser vi bara framåt mot nästa match som är mot Olympiakaos där vi jagar revansch sen förra säsongens uttåg i Europa League!