Så var Premier League igång igen efter flera månaders uppehåll pga Corona-viruset!

Arsenal har haft en usel återstart och dessutom fått massor med skador på köpet.

Mot City var dom chanslösa precis som väntat men spelet såg ändå bättre ut idag mot
Brighton.

Coach Arteta hade gjort fem förändringar i startelvan och med dessa såg Arsenals spel
betydligt ljusare ut än senast. Laget skapade  många chanser och borde haft några måls ledning efter första halvleken men fick nöja sig med 0-0.

I den andra halvleken kom så målet och det var ett riktigt snyggt sådant av dyrgripen och nyförvärvet Nicolas Pepe!

Men sedan kom smällarna. 1-1 genom Dunk och sen fick hemmalaget in ett mål till på stopptid.
Ett sådant avslut på en annars ganska bra genomförd match från Arsenals grabbar är ju bara otur!

Sedan blev Arsenals etta i mål tysken Leno skadad och kan bli borta ett tag. Men Arsenal har en riktigt duktig tvåa i Martinez och han kommer visa det!

Nu väntar Southampton i ligan (en match Arsenal kommer fixa) och Sheffield United i cupen och då kommer vändningen då oflyt kommer bytas till flyt!

Det är deppigt just nu och jag är så besviken men vi kommer igen som en toppklubb alltid gör!