Grym comeback när Storvreta IBK besegrade Linköping med 6-5!

Relaterad bild
Grym seger och matchvinnaren blev: Tobias Gustavsson!
Storvreta IBK tog emot Linköping i SSL inför storpublik på IFU-arena.

Jag var självklart på plats tillsammans med mina lagkamrater Sandra, Tjäder, Malin, Fredrik, Petra, Tomas, Marcus och Anoar (plus några till).

Matchen blev en rysare där hemmalaget fick visa publiken varför dom just är mästare!

Linköping var i ledning flera gånger om och pressade Storvreta IBK i alla tre perioderna.

Men grabbarna kom igen, kvitterade och vände 5-2 på fem magiska minuter i sista perioden till seger med 6-5! Målen dom snygga fixade Robin Nilsberth, Albin Sjögren, Niklas Winroth (2) och Tobias Gustavsson (2)!

Det var en härlig match att se live med ett sagolikt slut och vinst för bästa laget.

Sen är det alltid kul att se sina förebilder spela innebandy! Fredrik Lindholm fick några minuter på planen och gjorde det bra.

Perfekt start på 2020 för Storvreta IBK som ju jagar ett nytt SM-guld!