Bildresultat för aubameyang
Arsenals målkung!
Under lördagen möttes Crystal Palace-Arsenal på Selhurst Park. Två lag som ligger nära varandra både geografiskt och i tabellen!

1 halvlek.

Mina grabbar inledde lovande. Efter tolv minuter slog målkungen Abuameyang till efter en magisk passning från Lacazette. 1-0 Arsenal, en ledning som stod sig halvleken ut.

2 halvlek.

Crystal Palace började så smått hitta sitt spel och hade ju dessutom publiken i ryggen. Kvitteringen kom efter ett lite turligt skott från Ayew så var det 1-1!

En galen tackling från Arsenals kapten Abuameyang  gav rött kort efter en VAR-granskning och det var ett rätt beslut. Max Mayer fick lämna planen efter den otroligt fula sparken från Arsenals nr 14.

Arsenal fick klara sig sista tjugo minuterna plus stopptid utan sin stjärna och målgörare.
Men killarna visade pondus och  vilja som kämpade till sig en stark poäng i derbyt!
Pepe var dessutom riktigt nära att fixa tre poäng med sitt stolpskott i 82:e minuten.

Härnäst väntar Sheffield United på hemmaplan och vi har revansch i sikte! Då tror jag på seger.