En vinnnade start för Arsenal i Premier League-premiären!

Aubameyang
Målglädje!

Då var det äntligen dags för Premier League-premiär efter en lååång sommar!

Arsenal tog sig an Newcastle på ST James Park under söndagen. Och svensken Emil Krafth som ju gjort några landskamper fick inleda sin proffskarriär på bänken i hemmalaget.

Unai Emery överraskade med att ge två tonåringar i startelvan och här kommer den i sin helhet: Leno, Maitland-Niles, Sokratis, Chambers, Monreal, Guendouzi, Xhaka, Mkhitaryan, Nelson, Willock och Abuameyang.

Första halvlek var ganska jämnt spel. Newcastle inledde piggast och oroade Arsenals försvar glimtvis! Arsenal är sylvassa framåt men svajiga bakåt, precis som vanligt! 0-0 efter första 45.

I andra halvlek dröjde det bara tretton minuter innan Arsenals målkung Abuameyang läckert lobbade in 1-0 efter en grymt snygg cross av Maitland-Niles! Hans 50:e mål i Arsenals tröja, UNDERBART.

Newcastle försökte nog men hade inte riktigt nycklarna för att dyrka upp Arsenals inte allt för samspelta backlinje. Arsenal tre otroligt härliga poäng i premiären och kan åka hem till London med enbart positiva minnen!

Sen finns det alltid saker att förbättra men nu har ju mina killar hela veckan på sig att träna ordentligt innan lördagens tidiga match mot Burnley på hemmaplan. Och kanske är stjärnorna Özil och Kolasinac tillbaka då!