Bildresultat för Liverpool-Arsenal

Ännu en Premier League-helg att se framemot den tredje sen ligan drog igång efter sommaren.

Lördagens toppmatch var såklart Liverpool-Arsenal!

Lika bra att beta av dom tuffaste bortamatcherna först liksom.

Att Liverpool är grymt hemmastarka vet väl alla men Arsenal höll jämna stega ända fram till 41 minuten. Då nickade Joel Matip in 1-0.

I andra halvlek visade Mohamed Salah upp sina tricks, slog in en stenhård straff som David Luiz orsakat och sedan sprang Mohamed Salah väldigt enkelt förbi Arsenals nyförvärv och stängde matchen till 3-0.

Arsenal snyggade siffrorna något efter ett läckert mål av inhopparen Lucas Torriera. Abuameyang spelade fram, Torriera fintade bort en motståndare med lite flyt och placerade sedan i bollen i mål, coolt!

Liverpool tog sina tre poäng och dom var välförtjänta.

För Arsenals del gäller det att visa mera pondus och styrka i försvarsspelet och bli mer effektiva framåt.

Men det finns ljuspunkter från varje match och här kommer dom: Pepes fina insats, Torrieras mål och att mina grabbar ändå stod upp ganska bra!

Nu tar vi lärdom av detta, gör en härlig träningsvecka och vinner förhoppningsvis mot lillebror Tottenham nästa helg.