Mesut Özil glänste och låg bakom segern!
Premier League fortsätter med full kraft och denna vecka bjöds det på många härliga matcher från världens bästa liga!

Arsenals stjärnor tog sig an Bournemoth på hemmaplan och på Stamforde Bridge möttes Chelsea-Tottenham i en het toppmatch.

Mesut Özil var tillbaka i Arsenals elva liksom målkungen Pierre-Emerick Abameyang.

Och just Özil inledde målskyttet med en mästerlig chipp över målvakten fint framspelad av Sead Kolasinac efter blott fyra minuters spel. Sen ökade Henrikh Mkitaryan på till 2-0 efter en grym assist från Mesut Özil. Väggspel deluxe! Bournemoth bröt nollan efter slarv från Arsenal-försvaret men hemmalaget gick till halvtidsvilan i ledning.

I andra halvlek bjöd Arsenals spelare på magi och många snygga mål! 3-1 fixade Koscielny stolpe in efter en hörna och 4-1 gjorde Abameyang helt själv när han sprintade loss från sina motståndare, rundade keepern och rullade in bollen i öppet mål. Inhopparen Alexandre Lacazette slog till med en underbar frispark och fastställde slutresultatet till 5-1 Arsenal.

En riktigt imponerade seger för mina grabbar som nu behåller fjärdeplatsen en poäng till godo på Manchester United. Chelsea tog också en blytung seger i derbyt mot Spurs och Liverpool krossade Watford efter Mane-show!

Nu väntar några dagars vila för Arsenal innan det är derbydags mot Tottenham med tidig avspark på lördag och självklart finns chansen till tre poäng även då.