En kul innebandydag på Jernvallen i Sandviken.

Bildresultat för storvreta ibk örnarna

Då var det så dags för ännu en omgång av Gävledalaserien i innebandy. Denna gång skulle den hållas i Jernvallen i Sandviken (granne med Göranssons arena).

Vi Örnar kom till spel med tre lag.

Efter en ganska smidig bussresa från Uppsala var vi så framme i Sandviken efter dryga timmen.

Väl framme bytte vi om och sen var det match ganska omgående för div 2 laget. Och glädjande nog skulle jag få hoppa in och förstärka det laget under vår första match som var mot Heros.

Dessutom fick jag också göra det med kaptensbindeln på armen, Tack Jonte för det!

Första perioden.

Vi släpper dessvärre in ett mål precis i inledningen av matchen där vi inte riktigt var på tårna.
Men vi reser oss, skapar många målchanser framåt och är helt klart värda ett mål.

Men det blir en sådan där match där bollen inte vill gå in, Björn prickade stolpen, Linn var nära och jag brände själv ett guldläge i slutet. Nästa gången sitter förhoppningsvis bollen i krysset, gäller att tänka positivt liksom. Nåja, vi gör en grym insats ändå och kan vara stolta och defensiven satt klockrent!

Andra matchen för min del men första för div ett laget väntade nu. Vi skulle ta oss an Korsnäs. Ett lag vi kryssade mot i förra omgången!

Men denna gång var det klasskillnad rakt igenom. Korsnäs-spelarna fick göra lite som dom ville och bjöd på både snyggt spel och många mål. Vi spelade bättre i andra perioden och målen från Jesper (2), Martin och Anton var positiva bitar att med.

Jag fick fortsätta spela back, en position jag inte gillar att vara på men visst man gör väl allt för laget liksom. Det gick ok i alla fall! Vann några närkamper och hade ett lurigt skott i offensivt läge också.

Efter den fajten skulle vi möta Gävle. Ett lag vi möte sjukt många gånger under säsongen. Både i Gävledalaserien och Storvretacupen.

Gävle-spelarna ägde totalt matchen igenom och vi var inte ens nära. Jesper var grymt vass med ett hat trick och att vi aldrig gav upp så det tar vi med oss in till lördagens sista match.

Heros gav oss en riktig innebandylektion i första perioden på det smärtsammaste av sätt.  Andra perioden var så mycket roligaste då vi Örnar och Heros-spelare delade upp oss i två olika lag och mötte varandra. Det blev en jämn och kul period som Jontes lag (mitt också) vann med 6-4! Och det var den roligaste perioden på hela dagen.

Alla tre Örnar-lag stod för härliga insatser i Sandviken. Och extra kul var det att tre mot tre-laget fick vinna efter att ha vänt ett 1-3-underläge till vinst med 6-4 i matchen mot Hedemora.

Tack alla mina lagkamrater för en lärorik, kul men samtidigt lite deppig innebandydag i Sandviken!

Nu är det bara två helger kvar till nästa omgång som ska hållas i Falun. Vi ska se till att komma väl förberedda till det sammandraget.











Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!