Lionel Messis magi sänkte Sevilla!

Bildresultat för Lionel Messi
Kungen på fotbollshimlen: LIONEL MESSI!

Lördagens toppmatch i La Liga mellan Sevilla-Barcelona skulle bjuda på spänning, snygga mål och fin fotboll.

Sevilla inledde starkast och fick in ledningsmålet efter en fin fullträff av Jesus Navas efter 22 minuters spel.
Kvitteringen kom och det var en volleypärla från världens bästa Lionel Messi 1-1!

Och precis innan halvtidsvilan slog Mercado till och Sevilla hade en 2-1-ledning med sig in till halvtidsvilan.

Andra halvlek nu och Barca fick kämpa för att komma in i matchen. Tur att dom har Leo Messi alltså.

Efter slarvigt uppspel av Sevilla, bröt Barcelona och Messi skruvade vackert in 2-2-målet med både kraft och finess!

I 85:e minuten var det dags igen. Lionel Messi hann före den utrusande keepern Tomas Vaclik och chippade bollen över honom mycket elegant och 3-2 till Barcelona!

På stopptid serverade Lionel Messi en grym passning fram till Luis Suarez och han avslutade det hela med en supersnygg lobb över målvakten och 4-2 till Barca. Vinsten fixad och ännu ett steg närmare den där ligatiteln.

Man of the match: Lionel Messi såklart. 3 fantastiska mål, 1 grym assist och planetens bästa fotbollsspelare!