Danny Welbeck matchvinnare i cupsegern mot Brentford!

Matchvinnaren: DANNY WELBECK!
Under veckan var det Premier League-lagens tur att glida in i ligacupens tredje omgång.

Arsenal tog sig an Brentford på hemmaplan.

Unai Emery gav några av klubbens yngre spelare chansen att spela och här kommer elvan: Leno i mål, backar: Lichsteiner, Holding, Mustafi, Monreal, mittfältare: Guendouzi, Elneny, Mkhitariyan, Smith-Rowe, Iwobi och anfallare Welbeck.

Första halvlek. 
Arsenal fick en pangstart när Danny Welbeck snyggt nickar in ledningsmålet efter en smart kort hörna signerat Guendouzi. Och 2-0 fixade samma Danny Welbeck efter ett ljuvligt Arsenal-anfall som Henrickh Mkhitariyan drog igång på det vackraste av sätt och sedan slog Alex Iwobi in en passning och den sista assistpoängen fick Nacho Monreal sen var det en lätt sak för Danny Welbeck att rulla in bollen i mål.

Andra halvlek.
Brentford ger verkligen Arsenal en rejäl fajt i andra halvlek. Motståndarna får till en reducering och skapar också ett viss tryck. Men Leno och Arsenals backar står emot ända in i kaklet. Och på stopptid rycker inhopparen för Alexandre Lacazette helt på egen hand förbi Brentfords-försvar och placerar in 3-1-målet! Arsenal vinner igen och är vidare i ligacupen. UNDERBART!

Nu väntar några dagars vila innan Watford kommer till Emirates Stadium på lördag.
Danny Welbeck
Segertåget rullar vidare! Nu njuter vi av detta taggar sen om och fokuserar på nästa match. Watford hemma på lördag grabbar!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!