Arsenal bara fortsätter att vinna!

Mesut Ozil celebrates his goal against Vorskla
Segertåget rullar vidare!
Igår sparkade Europa League igång igen och Arsenal tog sig an Vorskla Poltava från Ukraina hemma på Emirates Stadium!

Unai Emery gav både  nyförvärven Bernd Leno i mål och Lucas Torriera chansen i startelvan även löpstarke Mohamed Elneny spelade på mitten och på topp fanns en målglad duo i form av Pierre-Emerick Abuameyang och Danny Welbeck.

På bänken satt starka namn som Mesut Özil och Alexandre Lacazette!

Första halvlek.
Arsenal hade mycket boll och skapade en hel chanser framåt. Efter 32 minuters spel slog Abuameyang in ledningsmålet efter magiskt förarbete av framförallt Mkhitaryan men också från Iwobi. 1-0 som också blev halvtidssiffrorna.

Andra halvlek.
Direkt i inledningen av halvleken nickade Welbeck in 2-0 efter en fin assist från Mkhitaryan! 3-0 kom av bara farten genom Abuameyang. Han skruvade läckert in bollen i mål efter bra passning från en glödhet Mkhitaryan! Och när klockan tickat upp på 74 stängde Mesut Özil matchen helt med sitt 4-0-mål!

Motståndarna stack upp två gånger under slutminuterna och gjorde två mål men Arsenal gör en stabil och riktigt bra match och vinner övertygande med 4-2. En härlig start på Europa League för Unai Emerys grabbar!

Plus: Abuameyangs målform, att Torriera äntligen fick chansen i startelvan och Mkhitaryans glimrande insats. Han låg bakom två av fyra mål liksom.
Minus: Åter igen är det försvarsspelet som är Arsenals största problem. Skärpning!

Nu väntar några dagars vila innan Everton kommer på besök på söndag!