Nu ska vi hitta den vinnande känslan i fotbollen! UHI = där ALLA få vara med.

Lina Moberg Ã…hrs foto.
Bästa gänget!
Efter en lång vinter och många träningspass var vi mer än redo för ännu en kul fotbollssäsong.

Men så här fyra matcher in på säsongen har ingenting gått våran väg.

Det började med en jämn match mot IF Pluss. Vi spelade glimtvis riktigt bra fotboll och skapade många chanser framåt och tog också ledningen efter ett fint mål av Tomas. Men en kombination av missade lägen framåt och oflyt bäddade för en väldigt tung och oförtjänt förlust.

I nästa fajt tog vi oss an Heros och då stod vi upp briljant samtidigt som Johan glänste med flera vassa räddningar. Den där knappa 1-0-förlusten kändes nästan som en seger.

Den senaste omgången är liksom bara att glömma så fort som möjligt! Vi mötte Sätra Vit och Sätra Grön och dom var ostoppbara. Motståndarna var snabba, tekniska och sköt hårdare än en häst sparkar. Mer än så behöver inte sägas. Vi var totalt chanslösa. Men lagkänslan och ge-aldrig-upp -mentaliteten var det inget fel på!

Jag vet att vi kan bättre. Alla spelare måste höja sig. Och vi kommer att fortsätta träna hårt, fila på både försvar och anfallsspel vilket kommer ge resultat på matcherna!

Nu har vi snart lite välbehövligt sommaruppehåll och eftersom det är ett VM-år så har vi alla möjligheter att se fotboll i toppklass och lära oss av proffsen då vi sitter i tv-soffan och följer matcherna.

Sedan gäller det såklart att köra egenträning under ledigheten. Springa, träna fotboll på egen hand eller med vänner och familjen till exempel!

Vi kommer tillbaka starkare för att avsluta säsongen snyggt! Jag tror på mitt lag, vi är ett gäng duktiga och talangfulla spelare!








Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!