Frankrike först klara för kvartsfinal!

Målkung!
Då var det äntligen dags för första kvartsfinalen detta VM!

Och Frankrike-Argentina bjöd verkligen på spänning, massor av mål och rolig fotboll alla 94 minuter.

Men vi tar det från början.

Frankrike rivstartade matchen och fick också utdelning direkt. Griezmann slog iskallt in 1-0-målet på straff efter blott tolv minuters spel. Mbappe fixade förövrigt straffen efter att han sprungit sig fri från halva planen och fällts av Marcos Rojjo grovt.

Argentina kom tillbaka i slutet av halvleken. Angel Di Maria slog till med ett fantastiskt drömmål, bollen satt perfekt i krysset från sisådär 27 meter!

Andra halvlek nu. Denna gång var det Argentina som startade halvleken bäst. Lionel Messis skott blockades men bollen hamnade lite turligt framför fötterna på Mercado som styrde in ledningsmålet!

Matchen skulle svänga igen! Frankrikes back Pavard stod för ett makalöst volleymål med rena Roberto Carlos-skruven och pang så var det 2-2!

Argentina försökte gå framåt men försvaret var alldeles för långsamt och otajmat och det straffades mot VM:s snabbaste spelare Mbappe.

PSG s 19-årige juvel kontrade in både 3-2 och 4-2 och blev Frankrikes stora hjälte!

Det blev nerviga slutminuter när Sergio Kun Aguero reducerade med en snygg nick, fint framspelad av Leo Messi men närmare än 3-4 kom dom aldrig Argentina!

För Frankrike fortsätter VM med en kvartsfinal att se framemot men för Argentina tog det stopp redan i åttondelsfinalen. Och detta var nog Lionel Messis sista chans att få vinna något stort med Argentina!

Frankrike-Argentina 4-3 och VM:s bästa match så här långt.

Och det är många härliga matcher kvar detta mästerskap!

En trist slut på VM för världens bästa Messi!