Lyckad basket-säsong för Red Stars 2017/2018!


Lina Moberg Åhrs foto.
BÄSTA LAGET:RED STARS!

Nu är ännu en säsong av basketligan special avslutad. Vi röda stjärnor bärgade bronset efter en rafflande match mot Alvik som slutade med en 17-16-seger!

Idag gjorde vi den sista träningen innan sommaruppehållet. Det var en avslappnad och kul sista träning med gänget.

Det blev mycket matchspel och roliga skott-tävlingar! Efter träningen bjöd Anders på fika och Patrik var med oss på matchspelet och det var häftigt!

Under säsongen som gått har resultaten varierat men vi har utvecklats allihopa som basketspelare men framförallt har vi en LAG-känsla utöver det vanliga och det har räddat oss under många matcher.

En spelare som imponerat lite extra på mig är Viktor Karlsson. Han är grymt vass på treor, något han visade upp under sista omgången som spelades i Sundsvall för några veckor sedan.

Säsongens höjdpunkt för oss röda stjärnor var helt klart dom dubbla vinsterna mot förra säsongens mästare Sundsvall Blue Heros.

Och ju flera gånger vi mötte Göteborg 1 destå bättre spelade vi mot dom. Någon gång kommer den första segern!

Att Göteborg 1 vann guldet var både väntat och fullt rättvist! För dom dominerade total och krossade allt motstånd fram till finalen och väl där vann dom guldet mot Sundsvall Blue Heros.

För egen del är jag nöjd med min säsong. Sprang mycket, gjorde några poäng och försökte hjälpa mitt lag i varje byte. Sedan att jag blev en av dom nominerade spelarna till årets MVP för andra året i rad var hur magiskt som helst!

Men basket är en lagsport där alla spelare har sina superhjältekrafter och olika styrkor. Att få spela matcher, träna tillsammans, åka iväg och spela matcher och hänga med både lagkamrater och motståndare är nog bland det bästa då det gäller basket och alla typer av lagsporter!

Att vi röda stjärnor har världens bästa tränare i form av Anders betyder också allt. Patrik är grym han också!








Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!