Guldglädje i Borlänge!

Andreas Ante Karlssons foto.
GULD!
Då var det så dags för säsongens sista seriespel i Gävledalaserien och allt skulle avgöras i Borlänge och Maserhallen!

Det blev en väldigt tidig samling kl 07:15 vid Scandic Nord denna lördag. Men det var ett gäng taggade innebandyspelare, tränare, familj, vänner och ledsagare som äntrade bussen denna iskalla vintermorgon!

Efter dryga två timmars bussresa var vi så framme vid hallen. Första matchen ut var mot Hedemora kl 11:45.

Efter en svag första period så lossnade det rejält i andra perioden!

Jesper fixade 1-1 i mitten av perioden sedan tog vi över målshowen totalt i andra perioden och drog ifrån till en klar seger med 10-2!

Målen gjorde målkungen nr ett Jesper (5), Jonas (2), Jimmy och Linn och jag avslutade målfesten med ett härligt backhand-skott!
Erik Lövgren gjorde en nice assist till ett av målen också, coolt.

Varje gång det blev mål och assist så läste speakern upp spelarnas namn precis som i SSL. Kändes jättebra och proffsigt.

Skön start med seger direkt i första matchen! Vila, lunch och fokus på lag rödas matcher var det som gällde nu för oss i lag svart!

Vi hejade fram våra lagkamrater från läktaren och det gav resultat även på innebandyplanen med två raka vinster mot Borlänge och Hedemora. Fina mål bjöds det också på plus snygga räddningar från Niklas mellan stolparna.

Josefins långskott i mål var briljant liksom Niclas Bergströms två fullträffar även Joakim var het och gjorde många mål framåt. Kul att Andreas också fick hitta nätet med ett härligt avslut. Alla var grymma, hela gänget!

Sista matchen ut var mot Borlänge. Vi avslutade en makalös säsong med ännu en seger. Efter tolv minuter stod det 14-0 till oss och när domaren blåste av matchen hade vi gjort 22 mål framåt och bara släppt in tre!

Det kändes ett tag som alla skott vi tog gick in. Jimmy och Jonas hade ett magiskt samarbete fördelat på 7 mål, 3 mål och många assist tillsammans. Kemin mellan Marcus, Jesper, Anton och jag var också väldigt bra och vi som lag (alla tre femmorna) dominerade fullständigt där ute på banan. Niklas glänste även han med tre assist!

Borlänge fick göra tre raka mål i slutperioden och fick lite energi av det såklart men sedan vi drog ifrån och vann förkrossande stort ändå.

Jimmy (7), Jonas, Jesper (5), Said, Marcus (2) och Oliver (2) fixade målen framåt och vi avslutade säsongen på bästa sätt med ännu en seger!

Det var så kul att bli vald till matchens spelare och få en Stadium vattenflaska.

Visst jag bommade två heta målchanser när mina skott blev lite för höga men är ändå nöjd med min och framförallt med lagets insats! Ibland sitter skotten i krysset och ibland missar man eller tar i för mycket.

Efter slutsignalen var det bara glädje och vi spelare firade hårt efter en fantastisk genomförd säsong. 10 matcher = 10 vinster, 122 mål och bara 36 insläppta. UNDERBARA siffror!

Självklart tog lag röd hem guldet även dom. Säsongens kompis i Örnarna blev Jimmy och Josefin och det var verkligen välförtjänt!

Coach Jonte fick duscha med kläderna på i omklädningsrummet och stämningen var på topp under bussresan hem till Uppsala.

Känslan när vi fick ta emot guldmedaljerna efter en perfekt säsong var obeskrivlig, 100 procent lycka!

Personligen är jag riktigt nöjd med min säsong. Har jobbat hårt på att bli en effektivare poängspelare och det har gett resultat i form av sex mål totalt och en del assist! Hårt slit lönar sig alltid.

Vill tacka alla mina lagkamrater, tränare och alla som stöttat oss under säsongen. Ni är guld värda!

Niklas Naesströms foto.
Segerglädje på bussen hem!

















Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!