En magisk Darin-konsert!

Lina Moberg Åhrs foto.
TACK DARIN!
Ikväll var det så äntligen dags. Ida och jag skulle få se vår stora idol Darin Live på UKK!

Vi tog en promenad ner på stan och konserten började klockan 20:00.

Platserna var perfekta och vi såg scenen väldigt bra! Darin ägde scenen totalt och bjöd oss fans  på många av hans  hitlåtar! Både från nya plattan Tvilling och gamla hits från tidigare skivor och idol-tiden.

 Publiken levde sig med i låtarna och stämningen var på topp under 1 timme och 30 minuter.

Darin bjöd verkligen på sig själv mycket och småpratade lite mellan låtarna. Och berättade vilka som var hans favoritlåtar från sina succéfyllda plattor! Han var också personlig i vissa lägen så det var jättekul! Han berättade även om en låt som han hade skrivit till ett av sina fans som gått igenom en tuff tid.

Vi sjöng med under låtarna, ställde oss upp och klappade i händerna  och gav allt under dom 90 minuter som konserten höll på! Jag hade min lapp som det stod - Darin du är bäst som jag höll upp under hela konserten. Det peppade nog honom lite extra.

Darins senaste singel Astronaut den spelade han också ikväll och den låten är så grym med träffsäker text!

Det var en skön mix av barn, ungdomar, vuxna och faktiskt också pensionärer bland publiken som tagit sig till UKK för att njuta till max av Darins musik denna lördagskväll.

På slutet av konserten frågade Darin om han fick ta en bild på oss fans. Vi svarade såklart jaaaaa! Så då gjorde han det. COOLT värre!

Darins extranummer var Ja må du leva. Och det är en av mina favoritlåtar, så det var en underbar avslutning på en briljant musikupplevelse med Darin!

Ida och jag var verkligen sjuk nöjda med kvällen tillsammans med Darin. Vi köpte varsin T-shirt med Darin som minne från en oförglömlig konsert.

Darins foto.
Härlig bild från en magisk konsert!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!