Arsenal-Watford 3-0!

SEGER!
Arsenal tog sig an Watford i söndagens tidiga match. Ett hett Londonderby på menyn och nästintill fullsatt på Emirates Stadium!

Efter blott åtta minuters spel slog Özil en delikat frispark som Mustafi snyggt nickade in fram till 1-0.
Sedan rullade det bara på! Özil brände ett friläge och Abuameyang sprang sig fri tidigt i matchen men Watfords keeper läste det avslutet och räddade fint.

Gästerna hade en farlig nick som Cech räddade med fingerspetsarna innan domaren blåste av för halvtidsvilan.

I andra halvlek var det Watford som inledde bäst. Men det stoppade inte Arsenal från att hittat nätet!

När klockan tickat upp på 59 slog Mkhitayran en glimrande passning som Abuameyang kyligt fixade 2-0 på!

Watford fick sedan en ganska billig straff som lagkapten Deeney skulle ta hand om. Han klev fram men Petr Cech chansade rätt denna gång och räddade det stenhårda skottet.

Där gick luften ur bortalaget lite grann och Arsenal kunde ganska enkelt spela hem tre sköna poäng!

Mkhitayran placerade läckert in 3-0-målet i 77:e minuten och framspelare denna gång blev  Abuameyang!

Arsenal vinner komfortabelt, Petr Cech fick äntligen hålla sina 200 nolla i Premier League och Mesut Özil har nu gjort magiska 50 assist i Arsenaltröjan, det blir mina bästa minnen från matchen.