Barcelona vann seriefinalen mot Atletico Madrid!

Barcelona fortsätter visa fin form!

Idag var det stekhet seriefinal mellan ettan Barcelona och tvåan Atletico Madrid som väntade på Camp Nou.

Första halvlek.

Barcelona spelade smart, höll bollen inom laget och varje gång Leo Messi fick tag i bollen blev det farligt framåt!

Gästerna visade prov på sitt vattentäta försvar flera gånger om under halvleken och lagkaptenen Godin var också tillbaka i backlinjen och styrde och ställde som den boss han är.

Efter 26 minuters spel fick Barcelona frispark och fram klev såklart Lionel Messi.
Argentinaren måttade in ansatsen, gick fram till bollen och smekte sedan i väg en magisk frisparkspärla i krysset!

1-0 Barcelona och det var verkligen mästarklass på den frisparken av Lionel Messi!

Det resultatet stod sig halvleken ut.

Andra halvlek.

Atletico Madrid hade svårt att skapa dom feta chanserna mot Barcas stabila försvar! Inte ens en Griezmann i målform lyckades. Diego Costa hade inte heller någon lyckad afton utan sprang mest kring och gnällde eller ramlade lätt!

Barcelona höll sin uddamålsledning matchen ut och har nu ett åttapoängsförsprång ner till just andraplacerade Atletico Madrid.

Och segern var rättvis!

Mina bästa minnen från matchen blir helt klart Leo Messis makalöst vackra frisparksmål och att hemmalaget vann och bjöd fansen på riktigt fin fotboll dessutom!