Avbytare: Casilla, Danilo, Kovacic, Rodriguez, Isco, Asensio, Morata

Avbytare: Cillessen, Mascherano, Digne, Alena, Gomes, Deniz Suarez, Turan

Vi kastar oss in direkt i första halvlek.

Efter en jämn inledning av matchen var det hemmalaget som fick måljubla först.

Marcelo och Ramos byggde upp och Casemiro fixade 1-0-målet efter 28 minuter.

När klockan tickat upp på 32 fintade Leo Messi bort både en och två motståndare innan bollen satt i nätet på tredje tillslaget! 1-1 till Barcelona som gick till pausvila med likaläge.

Andra halvlek nu.

Bägge lagen satsade allt framåt och längst bak glänste både Navas och Ter-Stegen med grymma räddningar!

I matchminut 73 slog Ivan Rakitic till med en pärla i krysset och pang 2-1 till Barca.

Sedan satsade Sergio Ramos alldeles för hårt mot Leo Messi och fick självklart syna det röda kortet!

Men trots tio man och ont om tid orkade hemmalaget samla kraft för att få in en kvittering. Inhopparen James Rodriguez vinklade snyggt in 2-2 sent i 86:e minuten. Starkt gjort!

Det skulle svänga en gång till i denna galet roliga fotbollsmatch.

I sista minuten efter att Sergio Roberto dragit upp anfallet, släppt bollen till André Gomes som i sin tur hittade Jordi Alba och hans inspel hamnade framför fötterna på Leo Messi och han drog läckert in segermålet på ett tillslag!

3-2 till Barcelona som inte bara tog hem tre blytunga poäng utan räddade också kvar spänningen i guldfajten!

Man of the match: LEO MESSI. 2 mål och fantastisk insats från Barcelonas nr 10!