Arsenal tillbaka på det vinnande spåret!

Team celebration v West Ham United
ARSENAL tillbaka som vinnare!

Arsenal har inlett april-månad på bästa sätt.

Förra helgen blev det 2-2 med mersmak hemma mot Manchester City efter fina mål från Walcott och Mustafi.

Igår väntade West Ham i ett hett derby där tredjemålvakten Martinez fick göra Premier League-debut mellan stolparna när både förstemålvakten Cech och andremålvakten Ospina återfanns på skadelistan.

Det stod 0-0 efter första halvlek. En halvlek som Arsenal dominerat stort. Randolfh i West Hams kasse hade bjudit på den ena dröm-räddningen efter den andra!

I andra halvlek lossnade det verkligen framåt för hemmalaget.

Efter 58 minuter slog Mesut Özil till med ett lågt skott som studsade perfekt ned i marken och in i mål utan chans för West Hams duktige målvakt.

När klockan tickat upp på 68 drog upp Arsenals kvällens snyggaste anfall. Alexis klackade till Özil, tysken slog ett precision-inlägg till Walcott och lagkaptenen drog in 2-0-målet på ett tillslag!

I slutskedet närmare bestämt i 83:e minuten kombinerade inhopparna Oxlade-Chamberlain och Giroud vackert innan fransmannen curlade in 3-0 både hårt och välplacerat.

Idel drömmål, tre sköna poäng och Arsenal gick dessutom förbi Manchester U och upp på femteplats i jakten på CL. Fyra poäng bakom City är ju långt ifrån omöjligt!