En kul innebandydag i Falun !

Då var det dags för innebandy och denna gång var det seriespel i Falun och Jalas arena.
Det var ett gäng taggade men trötta spelare som samlades vid Scandic Nord denna kalla januari-söndagsmorgon.

Efter dryga två timmar som vi tillbringade i buss med att se En man som heter Ove eller bara vila och lyssna på musik så var vi då framme i ett vintrigt Falun som hade minus 11 grader.

Dagens första motståndare var Korsnäs. En ny bekantskap denna säsong eftersom Borlänge flyttats upp till div ett.

Det skulle blir en ganska jämn match.

Korsnäs gjorde det första målet sedan kvitterade Robin snyggt med en styrning från nära håll.

Tyvärr så rann våra motståndare ifrån innan vi tappra örnar snyggade till siffrorna något efter två fina mål från kapten Jesper.

Speciellt back hand-målet efter en lobb-passning av Fredrik J var grymt coolt.
Vi skapade en hel del målchanser framåt men kunde inte utnyttja dom till fullo så det blev en tung torsk i årets första match.

Nu var det lite vila och lunch som gällde oss spelare innan vår nästa fajt mot Sätra.

Det brukar bli tajta matcher mellan oss och så blev det även denna gång.

Sätra ledde knappt efter första perioden med 2-1. I andra perioden kom vi Örnar tillbaka starkt och kvitterade till 2-2 genom Jonas och sedan slog Jesper till med 3-2 av bara farten.

Men vi hann knappt njuta av ledningen så var det både kvitterat och Sätra-ledning på bara några minuter.

Vi slutar aldrig att springa och hjälper verkligen varandra som ett lag men det hjälpte inte denna gång heller när vi fick lämna planen som förlorare.

Röda laget gjorde två härliga matcher men föll tungt mot Sätra och Borlänge.
Nu är det bara att träna ännu hårdare och rikta fokus på hemmaplans-seriespelet på Fyrishov i februari.

Min egen insats som rivig forward blir nog klart godkänt ändå. Mycket spring, några bra bollvinster, fina passningar och ett avslut mot mål blev det under matcherna plus att jag gav allt i varje byte.

Nöjd är det ju svårt att vara eftersom vi aldrig eller mycket sällan får poäng för vårt slit vi lägger ner alla spelarna . Någon gång ska det väl lossna får man väl hoppas så man i alla fall orkar fullfölja säsongen ut.